Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express eDankort Maestro

Shop efter Kategorier

Emærket

Emærket

Fortrydelsesret

Som kunde hos Taskeeksperten.dk har Du altid 14 dages fortrydelsesret , samt 14 dage til at returnerer varerne efter at Du har gjort opmærksom på at Du vil benytte din fortrydelsesret.

13/6-2014 I følge den nye forbrugeraftalelove kan man, som kunde benytte følgende fortrydelsesformular, ved fortrydelse af ens køb. Dette gælder både ved returnering og hvis du nægter at modtage din pakke.

Standardfortrydelsesformular
 
Erhvervsdrivendes navn   Bog & Ide Nørresundby - Taskeeksperten.dk
Fysiske adresse   Skrågade 10 - 9400 Nørresundby
Email   info@taskeeksperten.dk


 
Mit navn:  
Min Adresse:  
Min Underskrift:  

Eksemple på hvordan formularen skal udfyldelse: 
 
Erhvervsdrivendes navn   Bog og Ide Nørresundby - Taskeeksperten.dk
Fysiske adresse   Skrågade 10 - 9400 Nørresundby
Email   info@taskeeksperten.dk
 

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Ordre nr. (*)

Jeg Thomas Thorsen ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af en LEGO skoletaske bestilt d.  2/5 2014 og leveret den 3/5 2014, ordre nr. 3210.
Mit navn: Thomas Thorsen
Min Adresse: Ønskevej 12 3508 mælkevejen
Min Underskrift: Thonas Thorsen


Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. 

Så snart Taskeeksperten.dk modtager en vare retur (fortrydelseskøb) eller i forbindelse med en reklamation. Senders der en E-mail til afsenderen, der bekræfter modtagelsen af varen og beskriver det vidre forløb. F.eks hvis varen skal sendes vidre til en producent til reperation eller ombytning. 

Returpakken skal indeholde enten originalfakturaen eller en kopi heraf og varen skal være i væsentlig samme stand og mængde.

Omkostningerne vedrørende returnering af varer købt hos Taskeeksperten.dk afholdes af køber, derudover er det køber der bærer risikoen og er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind ved returneringen.

Refundering af købesummen sker senest 8-10 dage efter modtagelsen af de returnerede varer.

Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan varen returneres til Taskeeksperten.dk uden omkostninger eller ved at møde op på nedenstående adresse og fremsætte reklamation. Husk at medbringe din faktura. Taskeeksperten.dk ombytter til en ny vare i løbet af ca. 7 dage, såfremt varen er på lager. Hvis en ombytning, mod forventning, ikke er mulig, tilbagebetaler Taskeeksperten.dk beløbet via bankoverførsel.

Der ydes 2 års reklamationsret jvf. købeloven. Vurderingen af fejl og mangler vil imidlertid altid bero på en konkret vurdering. Husk at gemme din faktura.
 
Retur adresse:
Bog & Ide Nørresundby - Taskeeksperten.dk
Skrågade 10
9400 Nørresundby

E-mail adresser tilmeldt Nyhedsbreve

Tilmeld nyhedsbrev (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Nyheder

Der er ingen nyheder fundet.